Samen sta je sterk. Toch? Ik vind het dan ook super leuk om duurzame en bijzondere samenwerkingen aan te gaan en elkaar verder te helpen. Heb je een idee voor een mooie samenwerking? 
Mail mij dan via: cleaneatingnow.nl@gmail.com

Hieronder vind je voorbeelden van mogelijke samenwerkingsvormen, maar uiteraard sta ik open voor nieuwe ideeën.Workshops / Lezingen / Evenementen: 
Regelmatig word ik uitgenodigd voor evenementen, foodtastings, het geven van workshops, lanceringen of voor het verkennen van een nieuwe hotspot. Ik vind dat een grote eer. Ook in interesse in één van deze mogelijkheden? Ik kijk uit naar de uitnodiging.
Ook geef ik graag workshops aan huis om anderen mensen te inspireren hoe je gezond kunt eten. Wil jij je vriendinnen een keer verrassen met een leuke en leerzame workshop bij jou thuis? Neem dan gerust contact met mij op.


Reviews:
Lijkt het je leuk om een (nieuw) product op het gebied van Gezond Eten, Koken of Healthy Lifestyle door CleanEatingNow te laten reviewen? Ik sta altijd open voor mooie, nieuwe samenwerkingen. Wel schrijf of test ik het liefst over producten / diensten die naadloos aansluiten bij mijn lifestyle. Ik schrijf eerlijke en mooie reviews en deel deze (in overleg) op mijn sociale media kanalen. 
In sommige gevallen kan het voorkomen dat bij nader inzien producten/diensten toch niet voldoende aansluiten bij CleanEatingNow. 
Ik maak daar graag goede afspraken over, voordat producten worden toegestuurd om teleurstelling te voorkomen. Wil je mij iets toesturen? Mail me dan op bovenstaand mailadres.


Succesverhalen:
Zelf ben ik 53 kilo afgevallen, maar ik deel ook graag jouw succesverhaal op mijn website. Mocht je interesse hebben, laat het dan weten. Jouw verhaal kan hier ook komen te staan.


Winacties:
Regelmatig koppel ik het schrijven van een review aan een win-actie. Want als ik ergens enthousiast over ben, geef ik het ook graag weg aan mijn inspirerende volgers. Mocht je een goed idee hebben voor een mooie win-actie, die aansluit bij CleanEatingNow, laat het mij dan weten.