Persoonlijke Begeleiding:
Hulp nodig bij het afvallen? Behoefte aan advies op maat of persoonlijke begeleiding? Regelmatig word ik benaderd door mensen die graag willen afvallen, maar het lastig vinden om dit proces alleen aan te gaan. Ik wil graag helpen bij dit proces. Bij iedere hulpvraag bekijk ik wat ik kan betekenen. Soms zijn enkele tips &tricks afdoende. Soms heeft iemand een langdurig duwtje in de rug nodig. Ook dat kan. In overleg kunnen we bepalen wel begeleiding het beste bij jou past. Stuur vooral een mailtje als je meer wilt weten over deze dienst.

Workshops / Lezingen / Events: 
Regelmatig word ik uitgenodigd voor Events, Foodtastings, het geven van workshops, lanceringen, als gastspreker of voor het verkennen van een nieuwe hotspot. Ik vind dat een grote eer. Ook in interesse in één van deze mogelijkheden? Ik kijk uit naar de uitnodiging.
Ook geef ik graag workshops aan huis om anderen mensen te inspireren hoe je gezond kunt eten. Wil jij je vriendinnen een keer verrassen met een leuke en leerzame workshop bij jou thuis? Neem dan gerust contact met mij op. 

Gastblogs: 
Ik vind het heerlijk om te schrijven. Zeker als het over mijn passie voor gezond eten gaat. Inmiddels ben ik bij een aantal grote platforms aangesloten waar ik blogs voor schrijf. 

Vragen:
Mocht je vragen hebben over recepten, tips, de lifestyle of over mij? Stel ze dan gerust via de mail. Ik probeer altijd zo snel mogelijk antwoord te geven en wil graag helpen.