V-Lifestyle Belevingsboek

        KOOP NU

Whoop, whoop! Het V-Lifestyle boek van CleanEatingNow!       

Een uniek concept. Niet het zoveelste kookboek, maar een prachtig vormgegeven gids die je leidt door de feestelijke wereld van V-Lifestyle. Dit interactieve belevingsboek biedt je een avontuurlijke reis vol ontdekkingen. Hierdoor beklijft de lifestyle veel beter en kun je sneller op weg naar een gezonder leven.

Je zal je kilo’s verliezen, allerlei kwaaltjes kwijt raken en energieker door het leven gaan.

Award winnende en ervaringsdeskundige Dieuwke Tijsen is zelf 55 kilo kwijtgeraakt dankzij deze lifestyle en deelt heel graag haar geheim met jou. Na jaren van worstelen, frustraties en diëten vond ze eindelijke DE manier om eenvoudig kilo's kwijt te raken en meer energie te krijgen. Een manier die haalbaar, praktisch en betaalbaar is en te combineren met een drukke baan, een groot gezin en een sociaal leven. Via social media en haar website heeft ze vele volgers mogen helpen en inspireren. 

Velen van hen daadwerkelijk tientallen kilo's en diverse kwaaltjes kwijtgeraakt. 

Met dit unieke belevingsboek neemt Dieuwke je mee. Ze maakt je wegwijs in deze bewezen levensstijl en staat stil bij hoe je het best kunt beginnen, kunt volhouden en hoe je kunt blijven genieten van heerlijk eten.

De eerste reacties op het belevingsboek:
Aukje van Ginneken: 

“Eindelijk een realistisch geschreven boek, geschreven door een vrouw met een groot gezin en een carrière. Iedereen kan dit. Zelfs ik”.
Plien van Bennekom: 
“Echt iets voor mij, een inhoudelijk boek gevuld met humor. Een must voor wie van gezond eten houdt”.
Ilse Warringa (Luizenmoeder): 
“Een boek waar elke zure pruim blij van wordt”.
Bart van Olphen: 
“Fish Tales gaat net als de V-Lifestyle over duurzaamheid en daarom herken ik me in dit boek. Goed eten maakt een betere wereld”.

Een boek vol fantastische foto’s, invuloefeningen, grappige tekeningen, tips, ideeën, humor en tja er zitten ook wat gezonde recepten in. EDieuwke: "Dankzij deze Lifestyle voel ik mij beter, energieker, fitter en gelukkiger dan ooit. En als ik het kan, dan kan jij het zeker ook". 

Wil jij dit boeken zo snel mogelijk in huis hebben? Kun je niet wachten om te beginnen?

Haar V-Lifestyle boek is te verkrijgen bij de exclusievere Lifestyle winkels, te bestellen via Bol.com, de website van de uitgever www.hetmooisteboek.nl

Auteur: Dieuwke Tijsen
Vormgeving: Hippit - Design for Print & Web
Fotografie: Ellen Cornegoor Fotografie


Sandra Ysbrandy: ‘Met dit boek is gezond koken een feest!’

Ook de presentatie van het V-lifestyle boek is een beleving. Het eerste exemplaar van het V-Lifestyle boek werd op zaterdag 12 mei door auteur Dieuwke Tijsen uitgereikt aan de bekende televisiekok Sandra Ysbrandy.

Onder toeziend oog van meer dan tachtig gasten, waaronder Frits Sissing, Marjolijn Touw, Minoesch Jorissen, Elisabeth van Nimwegen, Diana Dobbelman, Adriënne Kleiweg, Ferry de Graaf en andere prominenten uit de wereld van theater, televisie en social media, vond de boekpresentatie van het boek over de gezonde lifestyle plaats, in de charmante locatie De Rookerij, te Huizen.

Het V-Lifestyle boek, is een prachtig vormgegeven gids die je leidt door de feestelijke wereld van gezond eten en biedt een beleving. In die sfeer was de middag van de presentatie ook vormgegeven.  Na binnenkomst over de roze loper, werden de gasten ontvangen met een drankje en konden ze genieten van de gezonde en lekkere hapjes, verzorgd door Pure Catering. Daarna volgde het officiële gedeelte, waarvoor ceremoniemeester Johan Verheij een aantal cabareteske liedjes had geschreven die door hem werden vertolkt, bijgestaan door zangeressen Nyncke Bergman en Carolina Mout.

Tussendoor sprak de uitgever Michael Kroegman van Uitgeverij het Mooiste Boek een dankwoord, was er een fotomoment met de fotografe Ellen Cornegoor en de vormgeefster Wendy Bouma en uiteindelijk het moment suprême: de uitreiking van het eerste exemplaar aan Culinair Televisie gezicht en kookboekenschrijfster Sandra Ysbrandy, bekend van Familiediner, Life4You, Thuis op Zondag en Tijd voor Max. Ysbrandy benadrukte dat ze niet per definitie een voorstander is van dieetboeken aangezien hier vaak het plezier met koken niet wordt aangewakkerd. Het boek van Dieuwke vindt ze daarentegen een fris en aantrekkelijk boek, met prachtige foto’s, waardoor gezond koken juist een feest en een lifestyle wordt.

Tijdens de borrel, die daarna volgde, werd er nog lang en veel gepraat over clean eating, gezond en lekker eten en werden natuurlijk de eerste boeken verkocht.

Bij vertrek kregen de gasten nog een rijk gevulde goodiebag van Buro Sambal mee, vol gezonde producten en iedereen was het er over eens: het was een enerverende en mooie presentatie van een bijzonder boek.

Haar V-Lifestyle boek is te verkrijgen bij de exclusievere Lifestyle winkels, te bestellen via Bol.com, de website van de uitgever www.hetmooisteboek.nl

Auteur: Dieuwke Tijsen
Vormgeving: Hippit - Design for Print & Web
Fotografie: Ellen Cornegoor Fotografie